МЕНЮ
КОШНИЦА

Билкови програми на Хербалкан

Примерните билкови програми на Хербалкан са подходящи при съпътстваща терапия и като превантивни мерки. Продуктите могат да се прилагат както самостоятелно, така и в съчетание с фармацевтични лекарствени средства. Ако пациентът приема продължителна лекарствена терапия е необходимо да се провери за потенциални  лекарствени взаимодействия. Препоръчва се продуктите да се приемат първоначално в най-ниската възможна доза, за да се намали риска от алергична реакция. Дозировките трябва да се спазват стриктно, съгласно текста върху етикетите на флаконите. Продължителната употреба трябва да е контролирана и обоснована.

За повече информация, моля вижте Общи условия за ползване на уеб страниците на Хербалкан.

04 септ. Витамини D3 и K2 - комбинацията на лятото, как да подобрим усвояването на Д3 с билки
0 501
Всички знаем за витамин D- колко е важен за костите, зъбите и имунитета и как слънчевите лъчи са важна част от набавянето му. Оказва се, че рецептори за този витамин има във всяка една клетка в органи..
29 юни Акне вулгарис
0 809
Акнето е едно от най-често срещаните кожни заболявания в света, което засяга около 90% от тий-нейджърите и възрастните. При 22% от хората оставя трайни, леки или тежки структурни промени върху кожат..
16 дек. Лаймската болест
0 2606
Лаймската болест е инфекциозно заболяване, предавано от кърлежи, причинено от грам-отрицателни бактерии от род Borrelia. Те са класифицирани в поне 50 вида. Към днешна дата е установено, че 21 при..
15 дек. Пролетни алергии / сенна хрема
0 889
Алергията представлява реакция на свръхчувствителност на имунната система към вещества, които навлизат в организма или са в контакт с определени негови структури, напр. някои храни, цветен прашец, ..
15 дек. Хиперплазия и рак на простатата
0 3331
Простатата представлява жлеза с размер на орех, разположена между пикочния мехур и пениса, точно пред ректума. Уретрата преминава през центъра на простатата, от пикочния мехур към пениса, отвеждайки..
15 дек. Щитовидната жлеза
0 1700
Щитовидната жлеза се намира в основата на шията и има формата на пеперуда. Тя е част от сложна система от жлези с вътрешна секреция, наречена ендокринна система. Ендокринните жлези отделят вещества,..
11 дек. Дебелото черво
0 2747
Дебелото черво се състои от сляпо, ободно (възходящо, напречно, низходящо и сигмовидно) и право черво (ректум). Стената му се състои от лигавица (най-вътрешният слой, покрит със слуз, която улеснява..
29 ноем. Хламидиална инфекция
0 1290
Хламидиите са патогенни бактерии, облигатни вътреклетъчни паразити. Съществуват различни видове, като значение за човека има основно Chlamydia trachomatis. Chlamydia trachomatis е най-разпространен..
21 ноем. Респираторни инфекции
0 922
Едни от най-честите заболявания, особено през зимния период, са респираторните инфекции. В голяма част от случаите имат вирусна етиология (риновируси, ротавируси, коронавируси, аденовируси, парамик..
02 ноем. Вирусът Epstein-Barr (EBV)
0 1219
Вирусът на Epstein-Barr (EBV) е ДНК лимфотропен херпесвирус и причинител на инфекциозната мононуклеоза. EBV е широко разпространен, тъй като засяга повече от 90% от хората по целия свят и е свързан ..
28 юни Черен дроб
0 2164
Черният дроб е орган с множество функции. В него се синтезират протеини, произвежда се жлъчката, която е необходима за разграждането на мазнините, обезвреждат се отпадните продукти от метаболитните ..
18 юни Менопаузата
0 2204
Менопаузата е нормално физиологично състояние, което е свързано с постепенното намаляване на производството на женски полови хормони с напредване на възрастта. Диагностицира се след 12 последователн..
Показани са от 1 до 12 от общо 16 резултата на (2 страници)