МЕНЮ
КОШНИЦА

Цел

Нашата история с „Хербалкан“

Пътят ни може да се сравни с това, дали да тръгнеш бързата магистрала или красивия, подбалкански път. Нашият избор бе да тръгнем по пътя с невероятните гледки.

Какво ще рече това? Можехме да купим билките, да ги дадем да ни направят продукти с наша марка и да сме готови. Ние обаче, създадохме малко, семейно производство с всички стъпки- собствено бране на билки, съхранение и приготвяне на екстрактите в наш обект.

Защо го направихме по този начин? Сред години любов към природните, истински продукти, решихме, че е дошъл момента да споделим опита, който сме натрупали. Ние сме част от целия процес, тъй като билковите екстракти са „живи“ продукти. През годините станахме известни с висококачествените билки и съзнателно направените малки партиди билкови екстракти. Те имат своя енергия, която е съвкупност от тази на билките, от които са направени, от мястото, където са набрани и от хората, които са приготвили продуктите. Живеем и работим в Берковица. Градчето е разположено в полите на връх Ком, където е началото на Стара планина- верига, която минава през цялата територия на България. Част от Натура 2000, тази точка е магнетично място, с невероятно биоразнообразие на билки, климат и чистота.

Имаме щастието да създаваме продукти, които поддържат здравето, променят ежедневието, връщат усмивки, понякога променят и животи. За нас е чест, да сме свързващия елемент между даровете на природата и хармонията в човешкото тяло!

Природата ни е дала всичко за да бъдем в хармония- храна, въздух, вода, светлина. Трябва само да я следваме и уважаваме.

Контакт с нас: GSM: 0878 818833 или съобщение.