МЕНЮ
КОШНИЦА

Каузи

 Здраве – Използваме само чисти природни суровини, отгледани с грижа или събрани в естествените им местообитания. Продуктите ни са с изчистена формула- без ароматизанти, подсладители, консерванти и добавки за пълнеж.

 Околна среда – Опаковките, които използваме следват линията ни за опазване на околната среда. Изключваме пластмасата при всеки етап- от съхранение на суровини, през технологичните процеси до съхранение на готов продукт. Работим само със стъклени бутилки и кутии от 100% рециклирана хартия.

 Земеделие в България – Една част от билките се отглеждат в наши, собствени площи, други са диворастящи, а трети са от регистрирани земеделски производители в България. Насърчаваме българските производители като се отнасяме достойно с техния труд.

 Социална – Вярваме, че използвайки силата на билките, можем да поддържаме добро здраве и хармоничен дух. За да повишим информираността и обогатим познанията за лечебните растения, съвместно с водещи професионалисти, организираме семинари и курсове на актуални теми, свързани с природните продукти и приложението им. Ако искате да организираме събитие на тема, която ви вълнува във вашия град, моля свържете се с нас! Отворени сме за сътрудничество с партньори, които имат нашия мироглед!