Тройна Ехинацея

troina-ehinaceiaСъдържание: 1 мл течност съдържа: алкохолно- воден екстракт със съдържание на алкохол 66 % об./ об., съотвестващ на:

  • Ехинацея пурпурея корен- 110мг
  • Ехинацея ангустифолия корен- 50мг
  • Ехинацея палида корен- 40мг

Приложение: Подпомага имунната система и действа общоукрепващо при настинки, вирусни и грипни състояния.

Начин на използване: За деца над 14г. и възрастни: 25 капки разтворени в малко количество течност, 3 пъти на ден в продължение на 10 дни, преди ядене. Следващите 20 дни не се приема. Схемата се повтаря 3 последователни месеца. Дневен прием 75 капки.

Как действа Тройна ехинацея:

Комбинацията от Ехинацея пурпурея, Ехинацея ангустифолия и Ехинацея палида има по- широк спектър на действие срещу болестотворните микроорганизми в сравнение със самостоятелните билки. Причината за това са различните активни съставки на отделните видове, които съчетани заедно имат силно антимикробно действие. Те са особено ефективни върху имунната система- увеличават броя на белите кръвни клетки, които се борят с инфекциите.

Без: оцветители, ароматизанти, захар, животински продукти и глутен

Опаковка: стъклена бутилка, 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.

Без лекарско предписание!

Да не се използва от хора страдащи от автоимунни заболявания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Любопитно: В китайската медицина трите вида Ехинацея принадлежат към елемента метал, който съответства на инг-янг двойката органи бял дроб-дебело черво. Те са свързани с основните функции на живот-дишане и изхвърляне. Това са органите, които трябва да останат чисти и здрави, за да може организма да функционира пълноценно.

Свързани продукти: Тройна Ехинацея с бъзак

[Total: 1    Average: 5/5]