Ехинасал + е билков екстракт за гърло под формата на спрей

ehinasalСъдържание:  1 мл течност съдържа: растителен глицерин, алкохолно- воден екстракт със съдържание на алкохол 30 % об./ об., съотвестващ на:

  • Ехинацея пурпурея корен- 50мг
  • Салвия листа- 50мг
  • Лайка цвят- 50 мг
  • Агримония стрък и цвят- 20мг
  • Невен цвят- 20мг
  • Върбинка стрък и цвят- 20мг
  • Прополис – 10мг
  • Уснеа- 2,3мг

СПРЕЯТ ОСИГУРЯВА ДО:

0 впръсквания

Приложение: Влияе благоприятно при проблеми с гърло и горните дихателни пътища. Има противовъзпалително и отхрачващо действие. Успокоява възпаленията в устната кухина.

Как действа билковия екстракт за гърло Ехинасал +:

Противовъзпалително – Салвията и камшика са топ билките, които действат антимикробно при всякакви проблеми в устната кухина свързани със сливици, венци, ларинкс, гнойни огнища при зъбни проблеми, болки в гърлото, оплаквания при преглъщане.

Болкоуспояващо – Лайката облекчава болезнените възпаления и раздразнението на лигавиците. Спрея е с бързо проникване, задържа се върху лигавицата, което бързо облекчава болката при възпаление и пресипнал  глас.

Засилва имунитета – Коренът на Ехинацея пурпурея и прополисът задействат активността на имунната система като увеличава производството на антитела и продукцията на Т- клетките, които се борят с вирусите.

Антимикробно – Уснеа е лишей, известен като природен, билков антибиотик. Той унищожава бактериите и гъбичките като разстройва процесите в тях и спира разпространението им.

Заздравяващо – Невенът е известен със заздравяващите си свойства и подобряването на циркулацията в проблемните места. Спомага за възстановяване на възпалените тъкани при „дращещо“ гърло, зачервяване, възпаление, болка, повишаване на температурата, подуване на лигавици.

Тонизиращо – Върбинката е релаксиращ тоник за организма.  Оказва общоукрепващо действие при изтощение и слабост и понижава температурата.

Без: оцветители, ароматизанти, захар, животински продукти и глутен.

Опаковка: стъклена бутилка с пулверизатор, 30мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.

Без лекарско предписание!

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Любопитно: Комбинацията от билки има синергичен ефект- билките засилват действието една на друга. Така съчетани по между си и в определенoтo съотношение, те са по- ефективни, отколкото използването на отделни активни съединения извлечени от тях.

[Total: 1    Average: 5/5]