МЕНЮ
КОШНИЦА

Празнични пакети с билкови екстракти на Хербалкан

Подаръчен пакет За баба Подаръчен пакет За баба
Нов
УКАЗАНИЯ ЗА ПАКЕТ „ЗА БАБА“Билковият пакет „За баба“ има за цел да подобри общия метаболизъм и да засили силата имунния отговор на организма.Първия път всички продукти се приемат в количество 1-2 капки. От втория път се следват количествата посочени на етикета. Всички продукти се приемат заедно, в м..
47,00лв
Подаръчен пакет За него Подаръчен пакет За него
Нов
УКАЗАНИЯ ЗА ПАКЕТ „ЗА НЕГО“Билковият пакет „За него“ има за цел да подобри общия метаболизъм и да засили силата и издръжливостта на мускулите.Първия път всички продукти се приемат в количество 1-2 капки. От втория път се следват количествата посочени на етикета. Всички продукти се приемат заедно, в ..
44,00лв
Подаръчен пакет Енергия Подаръчен пакет Енергия
Нов
УКАЗАНИЯ ЗА ПАКЕТ „ЕНЕРГИЯ“Билковият пакет „Енергия“ има за цел да подобри състоянието на организма и да повиши бодростта, силата и енергията.Първия път всички продукти се приемат в количество 1-2 капки. От втория път се следват количествата посочени на етикета. Всички продукти се приемат заедно, в ..
58,00лв
УКАЗАНИЯ ЗА ПАКЕТ „ЗА ДЯДО“Билковият пакет „За дядо“ има за цел да засили силата имунния отговор на организма и да подобри работата на простатата. Първия път всички продукти се приемат в количество 1-2 капки. От втория път се следват количествата посочени на етикета. Всички продукти се приемат ..
36,00лв
УКАЗАНИЯ ЗА ПАКЕТ „ЗДРАВ ИМУНИТЕТ“Билковият пакет „Здрав имунитет“ има за цел да подобри функциите на имунната система и подпомогне съпротивителните сили на организма към неблагоприятните фактори.  Първия път всички продукти се приемат в количество 1-2 капки. От втория път се следват количества..
58,00лв
УКАЗАНИЯ ЗА ПАКЕТ „СЛЕДПРАЗНИЧЕН ДЕТОКС“Билковият пакет „Детокс“ има за цел да подобри храносмилането и общия метаболизъм, да прочисти от шлаки черния дроб.Първия път всички продукти се приемат в количество 1-2 капки. От втория път се следват количествата посочени на етикета. Всички продукти се прие..
52,00лв
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)