В едно светло място на Вселената, на планета създадена без време, хора започнали да живеят  и да се грижат за себе си. Те общували помежду си, създавали и отглеждали децата си. Поверието било, че точно на тази планета, която се казва Зелена се заздравявали корените на човечеството. Въпреки че богатите им земя, флора и фауна били подарък от звездите, тъмната им тайна била, че мнозина от тях страдали от болести с които трудно се справяли.

Една звездна нощ, от небето се спуснал един светещ посланик, наричан Сири. Със себе си той носел знанията от далечни галактики, където силата на билките била ключът към дълголетие и изобилие. Хората, омаяни от неговите разкази, слушали за чудодейните билки, които възстановявали здравето и давали сила и яснота на ума.


С искрена добронамереност, Сири предложил на хората да изградят заедно магическа градина, където не само да растат тези лечебни растения, но и всеки да може да научи за тяхната невероятна сила. Градината била не само красиво и умиротворяващо място, но и училище, където всяка душа могла да научи тайните на растенията, тяхната сила и да помага на други хора, дори и животни.


Под покровителството на Сири, градината се превръща в светилище на  знание, здраве и прозрение. Хората разкривали недосегаеми доскоро тайни на билките и методи за тяхната съчетаемост, полезност и значение. 


Годините минавали и болестите, които някога затъмнявали живота на планета  Зелена през 2023, избледнявали. Хората разбрали важността на знанието и уважението към природата и благодарили на Сири, започвайки всеки ден с благодарствени слова с любов и грижа за другите. И така планетната енергия на Зелена се трансформирала, като започнала да свети с обновена ярка мощност в безкрайното космическо пространство.
Автор: ВСС
Хербалкан група във FB

Бъдете здрави ❤️