Цел

Нашата история с „Хербалкан“

Зад всяка идея има лична мотивация.  Ние сме Боги, Вальо и дъщеря ни Преслава и живеем в Берковица, СевероЗапазена България. Като деца сме израснали по поляните сред богатството на природата, така расте и детето ни сега. Работейки съвместно с различни компании в хранителната индустрия, виждахме колко малко са българските продукти, тези, които са произведени от български суровини до готов продукт в България. Тогава се разровихме из спомените- нашите и на родителите ни, за тефтерите на баба, при която идваха хора от близо и далеч за мехлеми при изгОрено, хемороиди или билки за различни болежки. Открихме съкровищницата на здравето. Знаейки колко богата е страната ни на качествени, лечебни растения (около 770 вида) и колко много билки и плодове се изнасят от страната ни, а после се връщат като готови продукти с лъскави опаковки и големи реклами. Вместо да се чувстваме обезкуражени, ние се вдъхновихме да съчетаем традиционната билкова медицина със съвременните изследвания във фитотерапията и да създадем собствена, българска марка билкови продукти Хербалкан ®.

Политиката на Хербалкан е свързана с производството на продукти с високо качество, лоялност към природата и изграждане на етични взаимоотношения с клиенти, партньори и служители.

Заставаме зад идеята да произвеждаме в България чисти, истински, природни продукти от качествени суровини. Правим го, за да вложим билките, които растат по нашите земи за запазване на най- ценното- здравето ни. Диворастящите растения се събират от нас в естествените им местообитания, които са в екологично чисти райони, далеч от транспортни пътища и промишленост. Светът е глобален и знанието е навсякъде. Така, освен към традиционната българска медицина сме обърнати и към източната философия, като древен извор на здраве и дълголетие. Тези продукти са базирани на китайската медицина, съчетавайки в себе си холистичния светоглед.

Природата ни е дала всичко за да бъдем в хармония- храна, въздух, вода, светлина. Трябва само да я следваме и уважаваме.

Контакт с нас: моб. тел. 0878 818833 или съобщение.

[Total: 3    Average: 4.3/5]