Цел

Нашата история с „Хербалкан“

Пътят ни може да се сравни с това, дали да тръгнеш бързата магистрала или красивия, подбалкански път. Нашият избор бе да тръгнем по пътя с невероятните гледки.

Какво ще рече това? Можехме да си купим билките, да ги дадем да ни направят продукти с нашия бранд и да сме готови. Ние обаче, създадохме производство с всички стъпки- собствено бране на билки, съхранение и приготвяне на екстрактите в наш обект.

Защо го направихме по този начин? Искаме да сме част от целия процес тъй като билковите екстракти са „живи“ продукти. Те имат своя енергия, която е съвкупност от тази на билките, от които са направени, от мястото, където са набрани и от хората, които са приготвили продуктите. Живеем и работим в Берковица. Градчето е разположено в полите на връх Ком, където е началото на Стара планина- верига, която минава през цялата територия на България. Част от Натура 2000, тази точка е магнетично място, с невероятно биоразнообразие на билки, климат и чистота.

Имаме щастието да създаваме продукти, които поддържат здравето, променят ежедневието, връщат усмивки, понякога променят и животи. За нас е чест, да сме свързващия елемент между даровете на природата и хармонията в човешкото тяло!

Природата ни е дала всичко за да бъдем в хармония- храна, въздух, вода, светлина. Трябва само да я следваме и уважаваме.

Контакт с нас: GSM: 0878 818833 или съобщение.

[Total: 4    Average: 4.5/5]