Тинктура Котешка стъпка

koteshka-stapkaСъдържание: 1 мл течност съдържа: алкохолно- воден екстракт със съдържание на алкохол 66 % об./ об., съотвестващ на:

  • Котешка стъпка- 200мг

Приложение: Действа благоприятно при проблеми с простата, гинекологични и кожни проблеми. Подпомага възстановителните процеси на организма.

Начин на използване: 20 капки разтворени в малко количество течност, 3 пъти на ден. Дневен прием 60 капки.

Как действа тинктурата от Котешка стъпка:

Съставките на билката имат стимулиращо и възстановително действие и влияе много добре на циркулацията на кръвта. Противовъзпалителните и ранозаздравяващи свойства осигуряват приложение на билката при възпалителни процеси в различните части на организма.

Без: оцветители, ароматизанти, захар, животински продукти и глутен

Опаковка: стъклена бутилка, 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.

Без лекарско предписание!

Да не се използва от хора със сърдечни проблеми и увреждания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Любопитно:  Котешката стъпка е позната в България като „билката на Левски“, тъй като в годините, когато е бил свещеник, той я е използвал при различни оплаквания. Има лабораторни проучвания и опити с мишки, според които, екстракт от билката успешно се бори с унищожаването на раковите клетки.

[Total: 6    Average: 4.7/5]