Простаоно

prostaonoСъдържание: 1 мл течност съдържа: алкохолно- воден екстракт със съдържание на алкохол 66 % об./ об., съотвестващ на:

  • Дребноцветна върбовка- 84мг
  • Магарешки бодил- 48мг
  • Корен коприва- 36мг
  • Листа бяла бреза- 36мг

Приложение: Действа благоприятно при проблеми с простатната жлеза и пикочния мехур.

Начин на използване: 30 капки разтворени в малко количество течност, 3 пъти на ден. Дневен прием 90 капки.

Как действа Простаоно:

Противовъзпалително и антибактериално – Дребноцветната върбовка има инхибиращо действие към възпалителни процеси на простата, най-често причинени от бактерията Escherichia coli и спомага за нормалните функции на отделителната система.

ТонизиращоМагарешкия бодил действа като тоник на организма при неразположения и смущения при уриниране, вследствие на проблеми с простатата.

ДиуретичноКорените от коприва и листата на бялата бреза действат благоприятно на бъбреци и пикочен мехур, като стимулира организма да изхвърли вредни субстанции. Лист бялата бреза действа и общоукрепващо върху организма.

Без: оцветители, ароматизанти, захар, животински продукти и глутен

Опаковка: стъклена бутилка, 50мл в картонена опаковка от 100% рециклирана хартия.

Без лекарско предписание!

Да не се използва от хора със сърдечни проблеми и увреждания. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Продуктът е хранителна добавка. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Любопитно: Мария Требен е човекът, който открива силата на дребноцветната върбовка за проблемите с пикочния мехур, бъбреци и простата. Интересното е, че тази билка може да се използва и от жени, при гинекологични проблеми или смущения в отделителната система.

Свързани продукти:
Котешка стъпка 

[Total: 1    Average: 5/5]