media

Преминаването от зимата към пролетта за много хора е свързано с неприятните симптоми на пролетната умора- отпадналост, изтощение, раздразнителност, апатия. Много са теориите за това какво я причинява, но за щастие има начин да се справим с нея.

Правилното хранене, разходките на открито и детоксикацията на организма ще ни върнат енергията и радостта от настъпващата пролет.

Краят на зимата е най-подходящото време да започнем прочистване на тялото си от паразитите и техните токсини. Антипаразитната програма на Хербалкан включва 4 продукта, които се вземат на два етапа: тинктура от бяло еньовче и детоксикиращ чай са продуктите за подготовка, а с Парабаланс (тинктура от сладък пелин, карамфил и зелените обвивки на орех) и Парахерб (билкови капсули с мощно антипаразитно действие) се извършва същинския детокс.

ПОДГОТОВКА ЗА ДЕТОКС И ЗАЩО Е НУЖЕН ТОЗИ ЕТАП?

Много хора са горди от факта, че са взели детокс продукт или антипаразитен такъв. Изпускат обаче момента на подготвката. В органите, следствие от хранене, липса на движение или просто забавен метабилизъм се натрупват токсини, които ако нямат условията да бъдат изхвърлени, могат само да преместят разположението си. Често даваме пример с това, че един шкаф за да се напълни отново, той трябва да се освободи от ненужното.

КОИ СА ПРОДУКТИТЕ ЗА ПОДГОТОВКА:

Екстракт от бялото еньовче съдържа флавонолови гликозиди, следи от етерично масло, витамин С и др. Билката действа диуретично, което помага на организма да се освободи от токсините и излишната вода, подобрявайки по този начин състоянието на бъбреците, пикочния мехур и черния дроб. Установено е, че бялото еньовче подобрява състоянието на лимфната система, като действа противовъзпалително и стимулира отделянето на вода и натрупани токсични вещества.

Чай „ДЕТОКС“ на Хербалкан- българска роза Дамасцена+ 11 билки осигуряват комфорт на перисталтиката и условия за освобождаване на шлаки стомашно- чревния тракт. Балансиран на вкус, подпомага намаляване на теглото и подобрява метаболизма.

ФАЗА ОСНОВЕН ДЕТОКС:

Парабаланс– сладкият пелин, карамфилът и орехът, използвани в комбинация, осигуряват по-широк спектър на действие срещу патогенните микроорганизми (вируси, бактерии, гъбички) и  паразитите (във всички стадии от тяхното развитие), обитаващи нашето тяло. Активните вещества, събрани заедно, потенцират ефекта си и осигуряват мощно антисептично и противопаразитно действие.

Билковите капсули Парахерб–  съдържат комбинация от девет билки (сладък пелин, тулси, моминска вратига, мащерка, лайка, уснеа, карамфил, куркума, орех). Тулси или още свещен босилек, в Аюрведа е известно като „майката на природната медицина” и „кралица на билките” и е почитана като „еликсир на живота” заради медицинските и религиозните си качества. Научните проучвания доказват, че тулси има уникална комбинация от действия, които включват: антимикробно (антибактериално, антивирусно, противогъбично), противопаразитно (антипротозойно, противомаларийно, антихелминтно), антиоксидантно, противовъзпалително и т.н. действие. Моминската вратига съдържа сесквитерпен лактони (най-активният, от които се нарича партенолид). Научни изследвания доказват, че партенолидът в комбинация с флавоноидите проявява значителна активност срещу Leishmania amazonensisи някои хелминти. Мащерката проявява активност срещу редица паразити:  Trichinella spiralis, E. granulosus, Trichomonas gallinae, Trypanosoma cruzi, Plasmodium, Leishmania major, Schistosoma, Toxoplasma gondii и др., гъбички (напр. Cryptococcus neoformans) и бактерии: Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium,  Escherichia coli, Campylobacter jejuni, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes и др. Уснеа или брадат лишей, е известна като природен, билков антибиотик. Научните изследвания показват, че съдържащата се в нея уснинова киселина проявява активност срещу редица микроорганизми.

Програмата за детокс осигурява повече енергия, лекота на стомашно- чревния тракт, добро настроение и баланс на емоциите.  Това е и първия етап от прочистване на лимфата, подобряване на съня и основата за справянето на неразположения от всякакъв характер.

Четирите продукта в пакет и инструкция може да поръчате до посочен адрес или офис на Еконт или Спиди тук или с обаждане на 0877 14 14 77

Коментари: 0

Няма коментари

Остави коментар

Попълнете задължителните полета*