Всеки ден 07:30 до 22:00 часа (понеделник до неделя), на телефонен номер 0877 141477, можете да получите безплатна консултация за билковите продукти на Хербалкан, използвани при здравни проблеми. Както и да съставим дългосрочни програми за използване на билки и билкови тинктури. Ще ви информираме за билкови продукти и насочим към най-добър начин за антипаразитно очистване на организма.
ХербалканВалентин Стоянов/ Мениджър

Повишава устойчивостта на организма при стресови ситуациири "Адренал баланс"

За женската полова и ендокринна система и хормонален баланс "Женска грижа"

 

За подобряване на паметта и разширени вени "Венохерб"

 

 

 

За детоксикация, срещу паразити "Парахерб"

 

За детоксикация, срещу паразити "Парабаланс"

 

За балансиране на микрофлората и имунната система "Кандихерб"

 

Поръчай онлайн


store-circle-green

 

Към магазин

Анкета

С Herbalkan поставяме началото на производство на билкови продукти, съчетали в себе си традицията и иновациите, предлагайки висококачествена, продуктова линия от хранителни добавки. За да бъдем възможно най-полезни се опитваме да разберем, колкото се може повече за вас и нуждите ви.
 
 
От 25.05.2018 година влиза в сила Общия регламент за защита на личните данни (Регламент (ЕС) 2016/679. Запиши се за да получаваш последните новини свързани със здраве, красота, природни продукти и друга информация от Хербалкан ЕООД и след 25.05.2018г.
 

herblogo

Хербалкан

Като хора с опит в хранителния бранш, знаем, че колкото по- малки са подробностите при производството на един продукт, толкова са по- важни за хората, които го използват и му се доверяват.

[Total: 18    Average: 4.1/5]